Wim Wellens

Mijn hobby in de hondenwereld begon eigenlijk al bij mijn geboorte. Ik was zo klein en teder dat om mij warm te houden een kleine hond in mijn wiegje werd gelegd. Dat moet de dag zijn geweest dat ik besmet ben geworden door het hondenvirus en daarvoor bestaat geen vaccinatie (god zij dank). Sedert die dag zijn veel honden in mijn leven geweest, variërend van bastaardjes ook welvuilnisbakkenras genoemd, tot nu een kaninchen teckel teefje van 2 jart jong

Het is al weer heel wat jaartjes geleden dat ik op examen mocht en slaagde voor de Ierse Wolfshond en sinds dien heb ik dit mooie en imponerende raas in binnen en buitenland vaker mogen keuren. Voor het eerst nu de kampioensclubmatch van de Ierdie Club in Nederland. Best spannend en ik kijk er zeker naar uit. Ik hoop u ook en laten wij er samen vooral een mooie dag van maken, samen met andere Ierdie liefhebbers.

Tot 29 augustus 2021. Ten minste als het coronavirus niet opnieuw roet in het eten gooit.

Tot dan, groeten Wim Wellens

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Verdere informatie is te vinden in de privacyverklaring.