Kampioensclubmatch 2020 (inhaalshow)

Op zondag 29 augustus 2021 organiseert de IERDIE haar KampioensClubmatch van 2020 (een inhaalshow). Deze show organiseren we tegelijkertijd met de Windhonden CAC van Rasgroep 10. Op één dag zijn dus twee aparte shows, met twee verschillende keurmeesters. Je dient je dus ook voor beide shows apart in te schrijven.

De keuring van deze KampioenschapClubmatch start rond 13.30uur. In de ochtend worden de ieren gekeurd bij de Windhonden CAC. De show vindt plaats in de openlucht en we zijn te gast bij manege De Fruithof in Heteren. De inschrijving is open voor iedereen.

Dus één dag, twee shows en de mogelijkheid tot 3 CAC’s.

Voor elke Beste van het ras is de titel 'Clubwinnaar 2020' beschikbaar.

Een kampioenschapsprijs behaald op een Kampioenschapsclubmatch telt voor twee kampioenschapsprijzen, als tijdens de Kampioenschapsclubmatch tenminste 20 honden van het desbetreffende ras, of variëteit zijn ingeschreven, en tenminste 16 honden aan de keuringen deelnemen. Een kampioenschapsprijs telt voor één kampioenschapsprijs, als tijdens de Kampioenschapsclubmatch minder dan 20 honden van het desbetreffende ras, of variëteit zijn ingeschreven, of als er minder dan 16 honden aan de keuringen deelnemen. Jongste puppy’s en puppy’s tellen bij het bepalen van de aantallen niet mee.

Keurmeester

Inschrijfgeld/Entry fee

 

1e hond

30,00

2e hond + volgende

25,00

Baby- en puppyklas

15,00

Koppelklas

5,00

Inschrijven/Entry

Inschrijving gesloten

De inschrijving sluit 15 augustus om 23.59 uur.

Meer informatie

Meer informatie bij Magiel Marijnissen via e-mail: evenementen@ierdie.net.

Betaling/Payment

Betaling graag voor/Payment before 21-8-2021
De kosten kunnen op het volgende rekeningnummer worden overgemaakt: NL45ABNA0468868747
t.n.v. Ierdie

Betaling op de show € 10,00 extra

NB: onkosten, ontstaan door overschrijving via de bank, zijn voor rekening inschrijver.

Social share

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Verdere informatie is te vinden in de privacyverklaring.