Inschrijfformulier KCM De Greyhound Club

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 juli/ Entry until July 3th at the latest.

Gegevens hond/Information about the Dog

Fokker/ Breeder

*bij inschrijving in de gebruikshondenklas een kopie van de officiële werkhondenverklaring, afgegeven door de RvB, meezenden
**bij inschrijving in de kampioensklas een kopie van de kampioenschapsverklaring meezenden

Gegevens eigenaar/Information about the Owner

BBQ

Geef hieronder aan of er nog speciale wensen zijn. Denk hierbij aan vis, vlees, vegetarisch of vegan/Indicate below if there are any special wishes. Think of fish, meat, vegetarian or vegan.

Voorwaarden

1. De exposant verklaart dat hij door inschrijving de rechtsmacht van de Vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de werking van het Kynologisch Reglement aanvaardt, en geacht mag worden bekend te zijn met dit reglement.
2. De exposant verklaart dat de door hem ingeschreven hond, voor zover hem bekend is, gedurende de laatste twaalf weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting met hondenziekte of enige andere besmettelijke ziekte te vrezen valt, en dat hij de hond niet zal inzenden indien de bedoelde omstandigheden zich alsnog mochten voordoen.
3. Door in te schrijven geeft u toestemming gefotografeerd te worden tijdens de Kampioenschaps Clubmatch en het plaatsen van de foto’s in het DGC clubblad. De persoonlijke gegevens, inclusief adres worden gepubliceerd in de catalogus.
4. De exposant verplicht zich het inschrijfgeld te zullen voldoen.

Privacyverklaring

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Verdere informatie is te vinden in de privacyverklaring.