Clubshow 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 organiseren de NVOW, de Ierdie en de Greyhound Club hun vierde gezamenlijke Clubmatch. Deze vindt plaats in de openlucht. We zijn te gast bij de Windhondenrenvereniging Midland te Lelystad.
Voor alle rassen is dit een Kampioenschapsclubmatch. Voor elke Beste van het ras is de titel “Clubwinnaar 2019beschikbaar.

Een kampioenschapsprijs behaald op een Kampioenschapsclubmatch telt voor twee kampioenschapsprijzen, indien tijdens de Kampioenschapsclubmatch tenminste 20 honden van het desbetreffende ras, of variëteit zijn ingeschreven, en tenminste 16 honden aan de keuringen deelnemen. Een kampioenschapsprijs telt voor één kampioenschapsprijs, indien tijdens de Kampioenschapsclubmatch minder dan 20 honden van het desbetreffende ras, of variëteit zijn ingeschreven, dan wel minder dan 16 honden aan de keuringen deelnemen. Jongste puppy’s en puppy’s tellen bij het bepalen van de aantallen niet mee.

Aantal dagen tot de show

    Dagen
    Uur
    Min
    Sec

Keurmeesters/Judges

Mevrouw Pamela Mottershaw (UK)

Afghaanse Windhond, Podenco Ibicenco en Pharaoh Hound.

De heer Olaf Knauber (DE)

Saluki, Sloughi, Azawakh, Chart Polski, Galgo Español, Podengo Português en Cirneco dell’Etna.

Mevrouw Erica Bakker-van de Woestijne (NL)

Greyhound en Magyar Agár

De heer Pauric Hand (IE)

Ierse Wolfshond

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring te bieden. Verdere informatie is te vinden in de privacyverklaring.